Bli vår bedriftskunde

I portalen tilbyr me gunstige bedriftsprisar på vårt behagelig, funksjonelle og slitesterke regntøy for vaksne. Regntøy som tåler øs pøs regnvêr!

Opprett bedriftskonto

Allerede bedriftskunde? Så kjekt!

Logg inn her

Gøymt passord?

Be om nytt passord
 • Sjå vårt utval

  Kombinasjon av funksjonelle detaljar, slitestyrke, stilige fargar og gjennomført design gjer oss til ein favoritt hos mange.

 • Prøvekasse

  Når personalgruppa skal handla arbeidstøy kan det være ein fordel å prøva først. Etter oppretta bedriftskonto kan di bedrift få tilsendt prøvekasse med ønska utval.

Interessert i kvalitetsbekledning for dei tilsette?

Opprett bedriftskonto
 • Gullingen leirskule

  Me leirskulelærarar på Gullingen leirskule er svært nøgde med regntøyet frå Kattnakken. Det er godt å gå i, og det held høljeregnet gjennom heile leirskuledagen og veka for den del!

  Helsing Jan Erik og dei andre leirskulelærarane på Gullingen leirskule

 • Ås barnehage

  Personalet i Ås barnehage har nytta Kattnakken sine regnkleder i to år no. Me er godt fornøyd med servicen me har fått, og det supert at kattnakken ordnar med trykk på kleda. Ved at personalet har like regnklede blir me godt synlege ovanfor foreldre, og andre som kjem inn i barnehagen. Regnkleda held oss tørre i det våte vestlandsvêret.

  Helsing Maren Odland, Assisterande Styrar, Ås Barnhage

 • Læringsverkstedet avdeling Sæ barnehage

  Knallgode regnklær som held oss tørr i all slags regnvær. Sjølv har eg parkas som er fora og elskar den! Den held meg både varm og tørr. Sydvesten er gull for oss i barnehagen, då kan me snu hovudet og ha oversikt utan å bli våt i håret. Elskar også ankelsokkane i ull, ein stor favoritt! 

  Helsing Grete Håvardsholm, styrar Læringsverkstedet avdeling Sæ barnehage

 • Breiflabben Barnehage

  Hos Breiflabben nyttar me Kattnakken både til liten og stor. Kleda frå Kattnakken har stått i mot alle våre forsøk på å slite dei ut! Dei tåler at me rutsjar ned berg, stormar gjennom tornekratt og hoppar i dei største søledammane.

  Helsing supernøgde born, tilsette og foreldre i Breiflabben Barnehage!

 • Trollmyra Barnehage

  Vi er veldig fornøyd, opplever det som et «gjennomtenkt» regntøy; borrelåsen bak er genial! Holder regnet ute, og oppleves ikke klamt å bruke. Fungerer veldig godt for oss som bor i en by der det lett kan regne vannrett pga vinden, hetta er da god å ha😊

  Helsing Elin Westernes, Dagleg leiar, Trollmyra Barnehage