Vilkår

NÅR DU HANDLER HOS OSS, GODTAR OG BEKREFTER DU FØLGENDE

 • Betalingsmidlene du bruker tilhører din bedrift, og at det er dekning på kontoen til å dekke betaling av ordren.
 • Ved valg av faktura for bedrift godtar du en betalingsfrist på 14 dager fra faktureringsdato.
 • Frakt kommer som tillegg. Fra kr. 249,- for bedriftpakke på dør
 • Alle opplysninger du oppgir er korrekte, oppdaterte og fullstendige.

Bedriftskunder kan bytte ordinære varer innen 14 dager så sant det ikke er spesialtrykk på plaggene eller spesialproduksjon. Mer info. under.

 • Vi sender ikke til andre land enn Norge
 • E-postadresse og telefonnummer kan brukes som et kommunikasjonsmiddel til varsling og fakturering.
 • Vi er ikke ansvarlige for forsinkelse eller ikke-levering dersom utsteder av betalingskortet nekter å godkjenne betalingen til Kattnakken AS.
 • Du er fortsatt ansvarlig hvis noen andre bruker din innkjøpskonto og/eller personlig informasjon, med mindre du kan bevise at slik bruk var uredelig.
 • Du er minst 18 år når du bestiller.

Ansvarsfraskrivelse

Eventuelle feil i bedriftsportalen vår er utilsiktet og vi beklager hvis noe informasjon er unøyaktig. Vi forbeholder oss retten til å korrigere feil og til å oppdatere produktinformasjonen til enhver tid, også etter at du har lagt inn bestillingen. Vi forbeholder oss retten til å endre produktspesifikasjoner og prisene til enhver tid.

Kattnakken AS er ikke erstatningsansvarlig for eventuelle skader som skjer ved feilbruk og uvøren bruk av varen.

Skjermen og fargeevnen til din dataskjerm, vil påvirke fargene du faktisk ser på nettsiden. Vi er ikke ansvarlige for begrensninger av din dataskjerm, og kan ikke garantere at skjermens visning av alle farger, tekstur eller detaljer vil være nøyaktig.

Kunden er selv ansvarlig for å ha fylt inn korrekt adresse, mail og mobilnummer for at pakken skal kunne nå frem. Om kunden har opplyst feil slik at bestillingen blir sendt i retur til Kattnakken AS, vil kunden måtte betale straffegebyr.

Priser

Alle priser i bedriftsportalen er eksklusiv merverdiavgift.

Vi tar forbehold om feil på priser og beholdning.

Betaling

For bedriftskunder som velger faktura, blir denne sendt ut på EHF eller mail innen en uke etter at vare er sendt. Faktura forfaller i løpet av 14 dager hvis ikke annet er avtalt. Du kan kun bestille til bedriftens adresse når du velger faktura. Bedriftens organisasjonsnummer må oppgis.

Frakt/levering

Normalt vil varer på lager (stock-order) bli sendt i løpet av 1-3 virkedager etter at bestillingen er registrert hos oss. I spesielt travle perioder og i ferietider kan det ta noe lengre tid. Enkelte varer som er forventet inn i bedriftsportalen kan forhåndsbestilles (Pre-order) Du vil motta en e-post når bestillingen din er pakket og sendt. Ønsker dere spesialtrykk/logo på plaggene vil leveringstiden bli lengre.

Leveransevilkår

Alle ordre fra Kattnakken AS, blir sendt med Postnord bedriftspakke med levering på døra. Normal leveringstid vil være mellom 1 og 4 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor. Vi sender kun til adresser i Norge.

Angrerett

«Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet (jf. Angrerettloven § 6, punkt e).»

Bytting/retur

Bedriftskunder kan bytte ordinære varer innen 14 dager så sant det ikke er spesialtrykk på plaggene eller spesialproduksjon. Ta kontakt på bedrift@kattnakken.no for å avtale.

Om en har kjøpt feil størrelse og/eller ønsker å bytte varen, må kunden selv betale retur porto.

Bestill retur med PostNord og bruk returkode: Kattnakken https://my.postnord.no/return

Copyright

Innhold i Kattnakken AS sin bedriftsportal er Kattnakken AS sin eiendom. Varemerke, firmanavn, produktnavn, informasjon om produkter, herunder beskrivelser av produktene, bilder/grafikk, design og layout, og annet innhold i portalen kan ikke lastes ned, kopieres eller benyttes på annen måte, uten etter samtykke fra Kattnakken AS

Personvern

Kattnakken AS registrerer bare de opplysningene som er nødvendig for å levere din ordre. Vår personvernerklæring finner du her:

Produktvurderinger

For at vi skal kunne gjøre våre produkter enda bedre er vi avhengige av at våre kunder gir oss tilbakemeldinger på hva som er bra og hva vi kan gjøre bedre. Ta kontakt! Vi vil gjerne høre fra deg

Reklamasjon og garanti

For oss er det viktig at du blir fornøyd!

Ved fabrikasjonsfeil på sømmer, teiping, glidelåser og lignende, har vi 2 års garanti til våre kunder. Vi reparerer plagget når det er mulig. Garantien dekker ikke slitasje eller bruksfeil. Feil vask, tørk og vedlikehold eller feilaktig og uvøren bruk av et produkt er ikke reklamasjonsgrunn og vi anbefaler alle å lese vaskeanvisningen og våre råd om stell og vask nøye.

Garantien dekker:

 • Produksjonsfeil på stoff.
 • Produksjonsfeil på sømmer.
 • Produksjonsfeil på glidelås og dragere.
 • Uforholdsmessig stor krymp på produkter som gjør det ubrukelig.

Garantien dekker ikke:

 • Normal slitasje som nupping, rift/gnaging fra ytre påvirkning, naturlig nedbrytning av farger og materiale. Nupping reduserer ikke plagges yteevne.
 • Skader forårsaket av ulykker, uaktsomhet eller feil bruk.
 • Feil vaskebehandling i forhold til vaskeanvisning på produktet.
 • Dårlig vedlikehold.
 • Krymp på mindre enn 10 prosent av produktets opprinnelige størrelse.
 • Utslitte produkter, uansett alder.

NB: Garantien gjelder ikke B-varer.

Ved reklamasjon, ta kontakt med oss på mail bedrift@kattnakken.no så mailer vi et reklamasjonsskjema. Slik får vi inn all nøvendig informasjon for å kunne vurdere om det er en godkjent reklamasjonssak.

Alle brukte plagg som leveres inn eller sendes i retur til oss pga reklamasjon må være rene/vasket når de sendes. Hvis produktet ikke er vasket i henhold til våre anvisninger, forbeholder vi oss retten til å fakturere 250 kr for vask.

Returadresse:

Kattnakken AS
Vabakkjen 6
5411 Stord

Husk å merke pakken med navn og ordrenummer.


De ovennevnte betingelsene og vilkårene kan endres når som helst og uten forvarsel. Det er ditt ansvar å sjekke disse vilkårene regelmessig før du bestiller produkter i tilfelle det er noen endringer. Sist endret 23.05.2022 Kattnakken AS